Sei med curry og kokosmelk

Ingredienser
ca. 800 g seifilet
1 rødløk
2 gulrøtter
1 fedd hvitløk
2 vårløk
2 ss currypasta
1 boks kokosmelk

Fremgangsmåte

Del fisken i nokså grove biter og strø på litt salt ogpepper. Skjær rødløken i ringer, skjær gulrøttene i penestaver, snitt vårløken på skrå i passe biter og finhakkhvitløken.

Ha en god skvett olje i en romslig stekepanne på middelsvarme. Ha i currypasta og rør det godt sammen med oljen mensdet småfreser. Ha i rødløken og stek et minutt til denbegynner å mykne. Ha så i gulrøttene, og etter hverthvitløken. La det steke under omrøring i et drøyt minutttil.

Hell over kokosmelk og en god skvett vann. (Det gjør ikkenoe om kokosmelken har stivnet i boksen, det er bare å røreden sammen med vann, det som er i boksen og en skvett fraspringen.) Ha i vårløken og fordel fiskestykkene i sausen.Legg over litt aluminiumsfolie og la det hele trekke tilfisken er ferdig, rundt ti minutter.

Sendt inn av Mari Therese Gjersøe

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her