Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Geir Hestnes
Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken