Sennep- og rosmarinmarinade
Foto: Alf Børjesson

Sennep- og rosmarinmarinade

Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du og alle rundt bordet garantert vil sette stor pris på.

Fremgangsmåte

Denne oppskriften gir ca. 2 dl marinade.

Bland alle ingrediensene til marianden. Ha ditt valgte kjøtt (kylling, svin, kalv, okse) og marinaden i en dobbel plastpose.

Knyt posen og bland godt. La kjøttet marinere i minst to timer i romstemperatur, eller over natten i kjøleskap.

Mariner grillmaten selv - les artikkelen her

Flere deilige marinader og diper

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 95 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen