Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
I stekeovnen: 175 °C, ca. 20 minutter
Smelt smøret i en kjele og la det avkjøles litt. Tilsett sukker, kakao, vaniljesukker og hvetemel. Bland det sammen og tilsett eggene. Rør godt. Fordel røren i formene og legg 3-4 bringebær i hver form. Stek kakene midt i ovnen. De skal være litt klebrige i midten. Avkjøles litt og server med lettvispet krem.
Her finner du mange andre oppskrifter på muffins
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig