Slik lager du enkelt pistasjsmør

Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.

Fremgangsmåte

Ta skallet av pistasjenøttene og gni dem mot hverandre for å få av mest mulig av den grå hinnen utenpå nøttene (eller kjøp ferdig skrelte pistasjenøtter).

Ha nøtter og hakket chilipepper i en matprosessor og kjør det så vidt sammen til en jevn blanding uten å være most.

Rør inn smør og persille og smak til med salt og pepper.

Sett kaldt til servering.

Deilig kryddersmør til stekt kylling- eller kalkunfilet.

Lyst på et annet kryddersmør?

Her finner du mange deilige dressinger og marinader

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen