Smørstekt kyllingfilet på ungarsk vis
Foto: Matprat/Astrid Hals

Smørstekt kyllingfilet på ungarsk vis

Slik får smørstekt kylling til middag ekstra god smak. Det er den spesielle sausen på ungarsk vis som gir denne retten sitt preg.

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfileten med litt salt og pepper og stek den pent brun på middels høy varme i en panne med litt smør og nøytral olje.

Sausen:
Rens og skjær opp tomater, paprika, løk og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i en liten kjele til det blir en saftig røre, ca. 10 minutter.

Smak til med salt og pepper og gjerne litt sterkt paprikapulver eller chili.

Server retten sammen med kokt ris blandet med for eksempel oliven og litt vårløk.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen