Sommerskinke med potet- og urtesalat
Foto: Mari Svenningsen

Sommerskinke med potet- og urtesalat

Fremgangsmåte

Dressing:
Bland eggeplommer, ansjos, hvitløk, parmesan og vineddik og kjør det sammen i hurtigmikser eller med stavmikser.

Spe inn olivenoljen litt etter litt og smak til med Worchestershiresaus, salt og pepper. Spe sausen med litt vann om nødvendig.

Potet- og urtesalat:
Del de største potetene i to, og kok dem knapt møre. Hell av vannet og la potetene dampes tørre. Avkjøl og del dem i store biter.

Hell det meste av dressingen over potetene og bland alt. La stå og trekke smak en stund, og smak til med salt og pepper.

Server den røkte skinken i skiver med potet- og urtesalaten og resten av dressingen ved siden av.

Flere gode salater finner du her

Tips: Denne potetsalaten er deilig til sommerens grillretter også.

Deilige oppskrifter og tips til pikniken

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

3
3/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen