- Del soppen i skiver. Brun smør i en panne og fres soppen til den har fått en fin gyllen farge. Dryss over salt og pepper.
- Hell over kraft og fløte og kok opp. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den tykner lett.
- Smak til med soyasaus.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.
Sendt inn av Matprat.no
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenJulesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele saken