Søtpotetsuppe med ingefær og kremost
Foto: Alf Børjesson

Søtpotetsuppe med ingefær og kremost

Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.

Fremgangsmåte

Skrell ingefærroten og del den i to. Skrell søtpotetene, del dem i fire og kok dem møre i grønnsakbuljong sammen med ingefær, ca. 15 minutter. Fjern ingefæren.
 
Mos søtpotetene med buljongen. Rør inn smøreosten (Philadelphia Light Yoghurt) og varm suppen så osten smelter.
 

Smak til med salt og pepper. Fordel den varme suppen i fire tallerkener og fordel mozzarella i terninger og merian på toppen.

Server suppen nylaget med grovt brød til.

Lyst på en annen suppe? Her over 160 å velge mellom

Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter

Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her

Grønnsaker er en av de sterkeste trendene akkurat nå

Les mer om raw food

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Kraft

5
5/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen