- Del fisken i serveringsstykker og ha på salt og pepper.
- Stek fisken i en blanding av olje og smør.
- Varm 1 ss olje i en wok og fres ingefær og chili i 30 sekunder.
- Tilsett vårløk, brokkoli og snittet kinakål og wok i 2 minutter. Ta opp og legg til side.
- Varm 1 ss olje i woken og fres stangselleri, squash og sukkererter i ca. 1 minutt. Vend inn spinat, snittet pak choy og tomater og stek til alt er varmt.
Tips: Du kan også legge fisken i saltlake (1 dl salt til 1 liter vann) i ca 10 minutter, da blir den fastere i fisken.
Tips: For å finne ut når fisken er ferdig stekt kan du stikke en bakepinne (eller tynn strikkepinne) gjennom fisken (på tvers), når du ikke møter motstand er fisken ferdig.
De beste wokoppskriftene finner du her
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her finner du veldig mange wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig