Syltet paprika
Foto: Alf Børjesson

Syltet paprika

Syltet paprika lager du enkelt selv med denne oppskriften. Etter at du har lagt de på glass kan du nyte dem til mange middager fremover.

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Skjær løken i tynne skiver.

Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst. Kok grønnsakene i 3-5 minutter. Rør forsiktig av og til.

Legg grønnsakene i rene, varme glass og hell laken over. Sett tett lokk på med en gang. Avkjøles og oppbevares kaldt.

Flere oppskrifter på syltede grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne


Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

4
4/5 etter 74 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen