Tabascosild
Foto: Aina C. Hole

Tabascosild

Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.

Fremgangsmåte

Vann ut filetene i vann i ca 30 min. Skyll deretter i kaldt vann, og la de få renne av på kjøkkenpapir. Bland tomatpuré, tomatjuice, tabasco og sukker godt. Spe med olje og eddik vekselvis Tilsett løk og laurbær. Skjær sildefiletene i ca 2 cm brede skiver.

Bland med tomatsausen. Oppbevares kjølig i tett emballasje. Bør få et døgn på seg før den spises. Holder seg i et par uker. Serveres med hakket hardkokt egg, eventuelt blandet med litt majones samt ruccula vendt i litt olje og salt.

Slik lager du den beste silden

Her får du sildeoppskriftene du trenger

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen