Ha ingefær og curry paste i en kjele, og la det surre litt på middels varme.
Spe med grønnsakskraften og kokosmelken.
Tips:
Du kan alternativt bruke utblandet grønnsaksbuljong.
Smak til med salt.
Skjær shiitakesoppen i skiver (bruk bare hatten), bønnene i to på tvers og gulrot i tynne strimler.
Tilsett soppen og grønnsakene i kjelen og la det koke til grønnsakene er knapt møre, 3-5 minutter.
Tilsett sukkerertene som er skåret på skrå i biter, og la det koke videre i maks 1 minutt.
Smak til med limesaft.
Dryss over finhakket basilikum til slutt, gjerne thaibasilikum som er mer aromatisk.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig