Thai curry grønnsaksuppe

Thai curry grønnsaksuppe

Lag en grønnsakssuppe med smak av ekte thai curry. Den vil sette fart i smaksløkene enten ved middagsbordet eller hvis du tar den med ut på tur i termosen.

Fremgangsmåte

Ha ingefær og curry paste i en kjele.

Spe med grønnsakkraften og kokosmelken.

Tips:
Du kan alternativt bruke utblandet grønnsakbuljong. 

Smak til med salt.

Skjær shiitakesoppen i skiver (bruk bare hatten), bønnene i to på tvers og gulrot i tynne strimler.

Tilsett soppen og grønnsakene i kjelen og la det koke til grønnsakene er knapt møre, 3-5 minutter.

Tilsett sukkerertene som er skåret på skrå i biter, og la det koke videre i maks 1 minutt.

Smak til med limesaft.

Dryss over finhakket basilikum til slutt, gjerne thaibasilikum som er mer aromatisk.

Lyst på en annen suppe finner du mange her

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 44 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen