Taylor's 10 Year Old Tawny

Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Skyll plommene, del dem og ta ut kjernene. Legg plommene med den runde siden ned i en ildfast form. Strø over en blanding av sukker og vaniljesukker.
Deig:
Bland mel, bakepulver og sukker i en bolle. Tilsett smør/margarin, og smuldre med fingrene til en grynet masse. Tilsett egg og melk, og rør til en jevn røre.
Sett røren med skje ut over plommene. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.
Bland melis og kanel, og sikt over før servering.
Se våre andre oppskrifter med plommer
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Dansukker.no