Tilslørte bondepiker med plommer
Foto: Mette Randem

Tilslørte bondepiker med plommer

Lag en vri på tilslørte bondepiker som smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage. Bruk de norske plommene mens du kan

Fremgangsmåte

Ha plommer i en kjele med vann. Kok opp og la dem koke i 3-4 minutter. Sil av kokevannet. Fjern steinene i plommene og mos godt. Smak eventuelt med sukker om plommene er sure.

Ha brødrasp, sukker og kanel i en tørr stekepanne og stek i 2-3 minutter til det har fått fin farge.

Legg plommene nederst i fire serveringsglass. Deretter brødraspet.

Bland yoghurten med limeskall og legg på toppen.

Dryss over litt revet mørk sjokolade.

Sendt inn av Frukt.no

3
3/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen