Fyll en medium kasserolle med 800 ml vann. Tilsett kaffirlimeblader, sitrongress, galangal, thai chili og hvitløksfedd. Kok opp under lokk, og la koke i ca 5 minutter. Tilsett koksmelk og tom yum paste, skru ned varmen, og la suppen småputre i 5 minutter under lokk.
Tilsett østersopp, tomater, fiskesaus og sukker, og la suppen koke videre i 10 minutter under lokk.
Rens sjøkrepsen, og tilsett suppen rett før den er ferdig kokt. Server straks i store skåler med fersk koriander og en skvis lime.
Tips:
Du kan godt bruke ferske reker i stedet for sjøkreps.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig