Tomat- og hvitløksmajones
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Tomat- og hvitløksmajones

På 15 minutter lager en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.

Fremgangsmåte

La alle ingrediensene bli romtempererte.

Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft og sennep. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping.

Bland inn hvitløk, soltørkete tomater og ketchup og smak til med salt og pepper.

Perfekt tilbehør til øldampede blåskjell eller sommerens grillmat.

Flere sauser og dressinger finner du her

Tips: Lag gjerne en stor porsjon majones i hurtigmikser. Om majonesen skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.

Oppbevar majonesen mørkt og kaldt i tette glass. Den er holdbar i minst to uker.

Alle de gode grillartiklene finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen