Tomatsild med ananas
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Tomatsild med ananas

Tomatsild er en klassiker. Her får den ferdige tomatsilden litt ekstra smak fra ananas, suragurk og dill. Det vil garantert gi mersmak.

Fremgangsmåte

Denne oppskriften gir to glass med tomatsild med ananas

Skjær ananasskivene i biter, sylteagurken i små terninger og grovhakk dillen.

Hell tomatsausen fra silden i en bolle og bland den med ananasjuice, biter av ananas, sylteagurk og frisk dill.

Tilsett pepperblandingen og smak til sausen med eventuelt mer salt og pepper.

Legg sild og ny saus lagvis i et rent, pent glass. Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.

Tips: La den ferdige silden stå i kjøleskap, gjerne over natten for å utvikle smaken.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen