Sett stekeovn på 225 grader.
Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over. Legg fisken over grønnsakene. Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med brød, pasta eller kokte poteter.
Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald.
Lyst på en annen rett med torsk så ta enn titt her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev