Kok opp 3-4 dl vann, samme mengde tyttebær, 1 dl sukker og hel kanelstang. Skrell pærene, men la stilken sitte på. Ha pærene i tyttebærvannet og la bli møre. La pærene ligge i laken frem til servering, gjerne natten over.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok opp 3-4 dl vann, samme mengde tyttebær, 1 dl sukker og hel kanelstang. Skrell pærene, men la stilken sitte på. Ha pærene i tyttebærvannet og la bli møre. La pærene ligge i laken frem til servering, gjerne natten over.
Sendt inn av Matprat.no
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.
Les hele sakenSvart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.
Les hele sakenDu starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele sakenDu skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.
Les hele sakenDenne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Les hele saken