Tzatziki
Foto: Alf Börjesson

Tzatziki

Tzatziki, som er mye brukt i Tyrkia og Hellas og også nå i Norge, smaker herlig. Denne sausen passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.

Fremgangsmåte

Riv agurken, dryss over litt salt og ha i et dørslag.

La stå i en halvtime.

Hell yoghurten i kaffefilteret og la stå i en halv time.

Bland yoghurt, agurk, hvitløk, mynte og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Her er flere retter med tzatziki

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 61 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen