Tzatziki
Foto: Alf Börjesson

Tzatziki

Tzatziki, som er mye brukt i Tyrkia og Hellas og også nå i Norge, smaker herlig. Denne sausen passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.

Fremgangsmåte

Riv agurken, dryss over litt salt og ha i et dørslag.

La stå i en halvtime.

Hell yoghurten i kaffefilteret og la stå i en halv time.

Bland yoghurt, agurk, hvitløk, mynte og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Her er flere retter med tzatziki

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen