Finhakk basilikumen og bland den inn i kesamen, ha i litt olje og smak til med salt, pepper og limesaft.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Finhakk basilikumen og bland den inn i kesamen, ha i litt olje og smak til med salt, pepper og limesaft.
Sendt inn av EFF/ Skarven Kulinariske Teater
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenNår Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenDet er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Les hele saken