Blant ingrediensene godt sammen. Blancherte staver av kålrot, gulrot og rettish legges i marinaden, gjerne natten over.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Blant ingrediensene godt sammen. Blancherte staver av kålrot, gulrot og rettish legges i marinaden, gjerne natten over.
Sendt inn av Apéritif
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
En klassisk lammestek blir trolig helgens smaksopplevelse. Overveldende godt uansett.
Les hele sakenSammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.
Les hele sakenDenne lekre oppskriften er langt enklere enn den ser ut til.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNordmenn elsker libanesisk vin! Bli med på denne spennende vinsmakingen og smak hvorfor.
Les hele sakenHar du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.
Les hele saken