Saracco Moscato d'Asti 2020

Stek et dekorativt vaffeltårn som er enkelt å lage og garantert vil imponere på 17. maifrokosten. Stek røde og blå vafler og pynt med vaniljekesam.
a
Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper.
Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren stå og svelle 1/2 time.
Del røren i to deler, der du bruker rød konditorfarge i den hele bollen og blå i den andre. For å få vafler i begge fargene kan du putte de forskjellige rørene i to poser og stikke hull på tuppen av posen. Dekk så halve vaffeljernet med blå røre og halve med rød røre.
Stek vaflene og server dem gjerne varme med is, så får du alle de norske fargene.
Flere deilige oppskrifter med vafler
Deilige retter med pannekaker er her
Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif