Yoghurt- og honningsorbet

Yoghurt- og honningsorbet

Fremgangsmåte

Skjær appelsinkjøttet i båter fritt for skinn. Rør sammen honning og yoghurt. Rør sitronsaften inn i yoghurten. La yoghurten stivne i fryseboksen og rør i den et par ganger under innfrysing.

Når yoghurtsorbeten er stiv, kan du lage kuler som igjen oppbevares i fryseboksen til de skal brukes. Rull kulene i urtene før servering. Fordel appelsinbåtene på serveringsfatet og legg på yoghurtkulene.

Her finner du veldig mange deilige oppskrifter på desserter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av TINE Kjøkken

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen