Yoghurtmarinerte kyllinglår
Foto: Alf Børjesson

Yoghurtmarinerte kyllinglår

Kyllinglår innbyr til marinering. Forsøk denne yoghurtmarinaden til når du skal grille.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Legg i kyllinglårene og knyt igjen posen.

La det stå kjølig noen timer eller natten over. Vend posen et par ganger under marineringen.

Legg kyllinglårene på grillen over ikke altfor varme kull. Snu lårene flere ganger underveis.

Du kan kontrollere om lårene er ferdige ved å stikke en spiss kniv ved beinet. Kommer det rødlig kjøttsaft bør de ligge litt til.

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 41 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen