Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Har du jordbær er desserten rett rundt hjørnet. Mariner de i balsamico og vips kan du sette den på bordet. Her er den enkle oppskriften.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.
Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.
Dette er en italiensk vri på deilige norskee bær til dessert. De som sitter rundt bordet vil juble etter å ha smakt hva du serverer.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Pærer kokt i rødvin og krydder er ikke ukjent. Her bruker vi safran og det gjør det hele langt mer spennende.
Plommer har kort levetid, men den kan forlenges ved å sylte dem. Dermed har du dessert hele vinteren gjennom.
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Eple, mango og fersken passer ypperlig. Server med litt vaniljekesam.