Legg molter (bjørnebær) i ildfaste dessertskåler, eventuelt en ildfast form. Hell litt likør over, omtrent 1 ss per person. Fordel nypisket eggedosis (se oppskrift)over bærene og sett desserten under grillen i stekeovnen til eggedosisen er gyllen.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne desserten vil alle like.
Legg molter (bjørnebær) i ildfaste dessertskåler, eventuelt en ildfast form. Hell litt likør over, omtrent 1 ss per person. Fordel nypisket eggedosis (se oppskrift)over bærene og sett desserten under grillen i stekeovnen til eggedosisen er gyllen.
Sendt inn av Apéritif
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Green Goddess-dressingen gir liv til alt fra kål og hjertesalat til grillet kylling fra butikken.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele sakenOg det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.
Les hele sakenDenne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.
Les hele sakenDet vil si pestosausen er unntaket. Vi kan love masse smak og det på kort tid.
Les hele sakenDenne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.
Les hele saken