Legg molter (bjørnebær) i ildfaste dessertskåler, eventuelt en ildfast form. Hell litt likør over, omtrent 1 ss per person. Fordel nypisket eggedosis (se oppskrift)over bærene og sett desserten under grillen i stekeovnen til eggedosisen er gyllen.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne desserten vil alle like.
Legg molter (bjørnebær) i ildfaste dessertskåler, eventuelt en ildfast form. Hell litt likør over, omtrent 1 ss per person. Fordel nypisket eggedosis (se oppskrift)over bærene og sett desserten under grillen i stekeovnen til eggedosisen er gyllen.
Sendt inn av Apéritif
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenDen 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenDu trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele saken