Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Pærer kokt i rødvin og krydder er ikke ukjent. Her bruker vi safran og det gjør det hele langt mer spennende.
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.
Dette er en italiensk vri på deilige norskee bær til dessert. De som sitter rundt bordet vil juble etter å ha smakt hva du serverer.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.
Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.
Få kaker bevarer sommersmaken så mye som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.