Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt, et er også en såre enkel og kjapp middag. Med salat og godt brød, eller søte nypoteter, er måltidet fullverdig.
Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt, et er også en såre enkel og kjapp middag. Med salat og godt brød, eller søte nypoteter, er måltidet fullverdig.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Passer veldig godt som tapas så vel som en liten forfriskning i sommervarmen.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Scampi kalles også tropisk reke eller kongereke. Uansett navn kommer de fra butikkens frysedisk. Velg bærekraftig oppdrett: velg ASC- eller MSC-merket vare.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.