Frokost og brunsj

oppskrifter.webp

Har du lyst på en deilig frokost eller kan hende en brunsj? Da finner du mange oppskrifter her


Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 15 minutter

    Dette er en omelett som passer veldig godt til lunsj. Med camembert på toppen får du et herlig måltid.

  • 15 minutter

    Rømmegrøt er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke er eksempelvis 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger. Her er den enkle oppskriften

  • placeholder
  • placeholder
    10 minutter

  • 10 minutter

    Har du blåbær i fryseren kan du trylle frem en herlig dessert på 10 minutter.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Denne smoothien lager du på maks fem minutter. Med banan og litt ananas er du i mål og kan nyte.

  • 15 minutter

    Har du ikke tilgang på skogsopp, kan du bruke sopp du for kjøpt i butikken. Eller du kan fylle den med litt sprøstekt bacon eller salt kjøttpålegg, oppskåret.

  • 10 minutter

    Denne omeletten kan du spise både varm og kald. Passer også godt på et koldtbord. Husk salat ved siden av.

  • 15 minutter

    Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.

  • 10 minutter

    Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.

  • 10 minutter

    Så enkelt lager du pytt i panne.

  • 20 minutter

    Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.

  • placeholder
    10 minutter

  • 15 minutter

    Skal du lage en virkelig spicy omelett, er det en meksikansk du skal lage. Bare følg oppskriften så forstår du hva vi mener.

  • 10 minutter

    Skal du lage omelett kan du starte med denne oppskriften. Deretter kan du fylle på med godsaker alt etter smak og behag.

  • 40 minutter

    Selvfølgelig kan du lage en omelett på få minutter. Skal du lage en slik det gjøres i Italia tar det mer tid, og ikke minst kan det være en måte å få omsetning på rester av grønnsaker.

  • 20 minutter

    Her er oppskriften til Jan Vardøens Eggs Benedict, en klassiker som består av posjerte egg, spinat og hollandaisesaus på en engelsk muffin. Vi bruker ristet brød.

Forsiden akkurat nå
Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken