Kyllinglårene skal ha sin time i ovnen, men da rekker du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg en dusj om du skulle føle for det.
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Foto: (Matprat/Synøve Dreyer)
Søndagsmiddag som får opp appetitten
Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
03 Mai 2025 - 00:00
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
- Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.
- Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
- Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
- Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
Forsiden akkurat nå