Kyllinglårene skal ha sin time i ovnen, men da rekker du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg en dusj om du skulle føle for det.
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør
Foto: (Matprat/Synøve Dreyer)
Søndagsmiddag som får opp appetitten
Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
02 Mai 2025 - 23:00
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
- Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.
- Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
- Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
- Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget87 POENG -
Tyskland
Volum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG -
Sør-Afrika
Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG -
83 POENG
Forsiden akkurat nå