Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Det tar tid å lage denne retten, men du verden, hvor godt dette er, Den som venter på noe godt..
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.
Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Her har du en enkel oppskrift på fårikål som du og dine vil sette pris. Det blir garantert ikke siste gangen du lager denne fårikål på denne måten.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.. Det er denne retten et bevis for.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.