Pølser smaker ekstra godt når du griller dem.
Dette er en lett og enkel forrett. Med fenalår og jordbær har du en frisk og sommerlig salat. Selv om den er enkel passer den både til store lag og enkle vennemiddager.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Her får den kraftige pølsa vossakorv med sin salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Det er veldig lite som skal til for å lykkes med salat til middag når du legger til spekemat spinat og fetaost.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Denne retten av hval er en enkel og delikat og hvor hvalkjøttets mørhet og særegne, gode smak kommer til sin rett. Passer perfekt som tapas.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Vossakorv er en grov pølse med masse smak. Rotgrønnsaker smaksatt med honning passer ypperlig til denne pølsa. Lag mye, for dette kommer til å gå ned på høykant.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
En deilig rett med kalv som du skal servere grønnsaker på italiensk vis.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Denne bruschettaen smaker fortreffelig på en varm sommerdag. Enkel og rask er den også å lage.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.