Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.
Denne enkle salaten lager du på noen strakser. Den smaker herlig kan vi love deg. Bare følg den veldig enkle oppskriften.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
I Hellas heter denne salaten ofte Horatiki Salata på menyen.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
Med saltede eggeplommer får denne thai-inspirerte salaten en spennende ingrediens.
Oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.
Her en salat du kan kose deg med. Høvlet asparges, tomat, parmesan og hjemmelaget hassenøttpesto er en uimotståelig kombinasjon .
Salat med skinke kan du bruke som forrett og hovedrett. Denne blir ekstra fargerik hvis du følger opp skriften som du får her.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.
Peppercoleslaw er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her får du oppskriften.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
En salat med fransk touch, er så smaksrik at den kan nytes alene bare med godt brød. Den er også super ved siden av fisk eller kjøtt. Marinaden, som du også får oppskriften på, løfter smaksopplevelsen.
En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
Lag en potetsalat som er litt annerledes enn den du er vant til. Du skal ha en dressing til som setter en ekstra spiss på salaten