Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Det finnes knapt noe mer leskende i sommervarmen enn vannmelon. Som derfor fint kan serveres med salte ingredienser.
Har du noen gang forsøkt å grille vannmelon? Hvis du i tillegg strør på smuler av fetaost og sesamfrø og til slutt dusjer på balsamicokrem blir det suksess.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like. Perfekt restemat.
Dette er en enkel og veldig god salat med snittet nykål, vårløk og erter. Siden den også inneholder byggris, blir den ekstra mettende.
En velsmakende og mettende salat med snittet nykål, vårløk og granateple smakt til med hakket koriander og limesaft. Server den alene f.eks. med godt brød til.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Her er det veldig mye godt i salaten og ikke bære grønt. Jordbær å spekeskinke passer veldig godt i.
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salat og dressing. Det er bare å glede seg.
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Men den kan også utvides til å bli en selvstendig rett til kveldskosen eller lunsjen.
Denne potetsalaten med stilkkapers passer perfekt til grillet mat og tapasbuffeter. Garantert en favoritt.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
Med saltede eggeplommer får denne thai-inspirerte salaten en spennende ingrediens.
Oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.
Her en salat du kan kose deg med. Høvlet asparges, tomat, parmesan og hjemmelaget hassenøttpesto er en uimotståelig kombinasjon .
Salat med skinke kan du bruke som forrett og hovedrett. Denne blir ekstra fargerik hvis du følger opp skriften som du får her.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.
Peppercoleslaw er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her får du oppskriften.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.