Supper

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Her er en kjapp og enkel versjon av varmende, galisisk kjøttsuppe med kikerter.

  • 1 time

    Her er suppen du skal lage om du inviterer til bryggefest! Med nyfisket hovedingrediens og selvplukket tang, blir dette underholdning for store og små.

  • 45 minutter

    Prøv denne herlige suppen når du trenger litt varme i kroppen.

  • 1 time

    Gulyásleves er en ungarsk suppe laget av biff, grønnsaker, malt paprika og andre krydder. Her finner du oppskriften.

  • 1 time

    Mulligatawny er en indisk suppe med linser og karri, og i dette tilfellet også høns. Her finner du den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.

  • 20 minutter

    Her får du en svært enkel grunnoppskrift på grønnsakssuppe som kan varieres i det uendelige, alt etter hvilke grønnsaker du liker best.

  • 1 time

    Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.

  • 30 minutter

    Prøv en enkel og smakfull variant av fiskesuppe med karri

  • 30 minutter

    Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.

  • 1 time 30 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 20 minutter

    Eksotisk og godt krydret suppe, med inspirasjon fra østen.

  • 30 minutter

    Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.

Forsiden akkurat nå
Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle
Matkurs og vinkurs
Winedinner 11. juni i Oslo

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle

Smak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken