Grønnsakssupper

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    En veldig tradisjonsrik suppe fra Mallorca som har slektskap med pancotto. Begge navnene betyr på "kokt brød".

  • 40 minutter

    Denne tomatsuppen smaker suksess. Så vant den også en konkurranse om å være Norges beste.

  • 30 minutter

    Kald rødbetesuppe er en typisk sentraleuropeisk sommerfavoritt som kan serveres med stekte eller kokte poteter for økt metthetsfølelse.

  • 30 minutter

    Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser

  • 1 time 30 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 1 time

    Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.

  • 15 minutter

    En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.

  • 40 minutter

    Pappa al pomodoro er en italiensk brød- og tomatsuppe som stammer fra Siena i Toscana. Slik får du brukt opp daggammelt brød som tørkes i ovn.

  • 30 minutter

    Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 15 minutter

    Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.

  • 1 time

    Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.

  • 30 minutter

    En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 20 minutter

    Blomkålsuppe er manges absolutte suppefavoritt. Med persilleolje på toppen blir den ekstra god. Her har du oppskriften.

  • 45 minutter

    Når du baker rotgrønnsakene, får du ut mer av den naturlige sødmen som kommer av at stivelsen omdannes. Med parmesankrutonger blir suppen enda bedre.

  • 40 minutter

    Søtpotet er faktisk ikke i slekt med den vanlige poteten. Likevel har de to potettypene mange av de samme bruksområdene og tar like lang tid å tilberede. Her er oppskriften på en deilig søtpotetsuppe med ost som du garantert vil like.

  • 30 minutter

    Lag en deilig suppe med svartkål. Denne kåltypen utfordrer nå grønnkål på grønnsakstoppen. Denne oppskriften overbeviser ganske sikkert også deg.

  • 30 minutter

    Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.

  • 20 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du løfter tomatsuppen flere hakk med pesto og vaffeltoast.

  • 30 minutter

    Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Lag en litt eksotisk vri på eplekaken
Ukens kake
Kokoseplekake

Lag en litt eksotisk vri på eplekaken

Har du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen hadde Leflaive-legenden vært stolt av
+
Godbiter i pollisten

Denne rødvinen hadde Leflaive-legenden vært stolt av

Den er nemlig laget etter akkurat den filosofien som har gjort Domaine Leflaives viner så ekstraordinære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
+
Tester

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå

Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin

New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når kyllingfilet får bade i paprika, blir den ekstra saftig
Dagens rett

Når kyllingfilet får bade i paprika, blir den ekstra saftig

En fabelaktig kombinasjon av urter og sødmefylt bakt paprika bringer kyllingen til nye høyder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vellagret whisky med eller uten røyk - og noen outsidere er vinnere blant spesialpol-nyhetene
+
Tester

Vellagret whisky med eller uten røyk - og noen outsidere er vinnere blant spesialpol-nyhetene

Røyk eller ikke røyk er spørsmålet når det kommer til whisky. Ja, takk begge deler er konklusjonen etter test av 39 nyheter i spesialutvalget.

Les hele saken