Italiensk minestronesuppe er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Her har du oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Italiensk minestronesuppe er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Her har du oppskriften.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Kveitehode er et perfekt utgangspunkt for fiskesuppe siden det bidrar med så mye smak. Prøv denne enkle, men eksklusive oppskriften.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche.
Denne suppa kombinerer to deilige ingredienser nemlig laks og spinat. I tillegg lager du scones.
Masse grønnsaker og godt kjøtt er en god start når du skal tilberede gulasjsuppe. Her er det bare å kutte opp ingrediensene og frese i vei.
Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.
Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.
Prøv denne nudel- og kjøttsuppen. Provencalsk pistou setter en piff på det hele.
Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.
Denne suppen er mager, men du verden så mett du blir likevel. Og ikke minst, den smaker fantastisk godt.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.