Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Denne dressingen passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.
Denne dressingen er deilig til grillmat, gravet kjøtt og super som dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften
Dressingen skal fremheve smakene i salatens ingredienser, ikke drepe dem. Her har du en dressing med urter som aldri slår feil.