Denne marinaden kan brukes til svin og oksekjøtt.
På jakt etter en marinade til grillspydet da finner du oppskriften her.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Dette aromatiske krydderet er mye brukt i Midtøsten.
Tajin er en meksikansk krydderblanding av chilipepper, salt og tørket lime som er lett å lage selv.
De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.
Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.
Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.
Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.
Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du vil sette stor pris på.
Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.
Er du på jakt etter en marinade som passer meget godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin? Da er dette oppskriften skal bruke.