Marinade & rub

oppskrifter.webp
  • placeholder
    1 time

    Denne marinaden kan brukes til svin og oksekjøtt.

  • placeholder
    1 time

    enne marinaden kan brukes til lam, svin og oksekjøtt.

  • 20 minutter

    På jakt etter en marinade til grillspydet da finner du oppskriften her.

  • 10 minutter

    Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.

  • 10 minutter

    Dette aromatiske krydderet er mye brukt i Midtøsten.

  • 30 minutter

    Tajin er en meksikansk krydderblanding av chilipepper, salt og tørket lime som er lett å lage selv.

  • 15 minutter

    De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.

  • 5 minutter

    Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.

  • 5 minutter

    Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.

  • 10 minutter

  • 10 minutter

    Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.

  • 5 minutter

    En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.

  • 10 minutter

    Passer utmerk til kylling eller kalkun.

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.

  • 5 minutter

    Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.

  • 2 timer

    Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.

  • 2 timer

    Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du vil sette stor pris på.

  • 20 minutter

    Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.

  • 1 time

    Er du på jakt etter en marinade som passer meget godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin? Da er dette oppskriften skal bruke.

Forsiden akkurat nå
Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Noen ganger trenger vi en lett start på uka
Dagens rett

Noen ganger trenger vi en lett start på uka

Når du har dårlig tid, eller bare ikke har lyst til å bruke lang tid over komfyren er omeletter perfekte å lage. Prøv bare denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken