Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.
Lise Finckenhagen, en av landets fremste kokker, har komponert denne retten som du straks forstår erstatter all mulig gatekjøkkenmat. Du lager den hjemme på 15 minutter.
Poke mener mange er den nye sushien. Den smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.
Dan dan-nudler er en av de aller beste kinesiske street-food rettene. Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler.
Pad thai er kanskje verdens beste stekte nudler. Kjapp og enkel hverdagsmat som er proppfull av smak og proteiner.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.