Wok & Nudler

oppskrifter.webp

Kar du lyst til å lage en wok eller lage en rett med nudler? Her finner du oppskriftene

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • placeholder
    30 minutter

  • 15 minutter

    En meget enkel og rask rett å tilberede. Smaken er uomtvistelig deilig.

  • 15 minutter

  • placeholder
  • 20 minutter

    Kylling er som skapt for wok. Resultatet blir nemlig nærmest garantert saftig og lekkert, det være seg uansett om du er en habil woker eller nybegynner. Her er oppskriften.

  • placeholder
    15 minutter

    En deilig wok med bare grønnsaker.

  • placeholder
    2 timer

    En wok-rett inspirert av det indonesike kjøkken

  • 25 minutter

    Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid som hele familien vil applaudere. Og kokken får tid til andre gjøremål også på en travel torsdag.

  • 25 minutter

    Hvalkjøtt er utrolig anvendelig og helt supert å bruke i asiatiskinspirerte retter som eksempelvis i en deilig wok som denne.

  • placeholder
    20 minutter

  • 30 minutter

    Dette er en paella med masse deilige smaker. De kommer blant annet fra fisk, blåskjell og kongekrabbe.

  • 30 minutter

    En deilig salat der kyllinglever gjør den til en deilig forrett.

  • 25 minutter

    Hverdagsmat skal gå raskt! Med denne oppskriften har du denne middagen på bordet på godt under en halvtime.

  • 30 minutter

    Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.

  • 40 minutter

    Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.

  • 20 minutter

    Svin på kinesisk vis er en ytterst god kombinasjon. Ingrediensene har du enten allerede eller så får du kjøpt dem i nærmeste butikk.

  • 20 minutter

    Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.

  • 30 minutter

    Denne wokpannen kan også lages med rester av kylling eller fisk og slitne grønnsaker fra grønnsaksskuffen.

  • 30 minutter

    Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.

  • 15 minutter

    Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar
Dagens rett
Rødkålsalat med fiken og søtpotet

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar

Denne juleinspirerte salaten passer sammen med alt det gode du har i kjøleskapet for tiden. Og rødkål bør være i enhver grønnsaksskuff i ukene framover.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken