Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En meget enkel og rask rett å tilberede. Smaken er uomtvistelig deilig.
Kylling er som skapt for wok. Resultatet blir nemlig nærmest garantert saftig og lekkert, det være seg uansett om du er en habil woker eller nybegynner. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid som hele familien vil applaudere. Og kokken får tid til andre gjøremål også på en travel torsdag.
Hvalkjøtt er utrolig anvendelig og helt supert å bruke i asiatiskinspirerte retter som eksempelvis i en deilig wok som denne.
Dette er en paella med masse deilige smaker. De kommer blant annet fra fisk, blåskjell og kongekrabbe.
En deilig salat der kyllinglever gjør den til en deilig forrett.
Hverdagsmat skal gå raskt! Med denne oppskriften har du denne middagen på bordet på godt under en halvtime.
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.
Svin på kinesisk vis er en ytterst god kombinasjon. Ingrediensene har du enten allerede eller så får du kjøpt dem i nærmeste butikk.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Denne wokpannen kan også lages med rester av kylling eller fisk og slitne grønnsaker fra grønnsaksskuffen.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.