15. mai i Oslo - Unik champagnesmaking med Toralf Bølgen

Uttrykket champagne blir misbrukt i nær sagt alle sammenhenger. For kun champagne er champagne, og det skal godt gjøres for annen musserende å smaksmessig konkurrere mot "den ekte vare". Bli med når Toralf Bølgen tar oss med inn i champagnens spennende verden.

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til og denne kvelden vil du få mulighet til å smake hele åtte fantastiske champagner. Toralf Bølgen lanserte i 2003 en bok om Champagne - stedet og drikken med samme navn som har trollbundet så mange av oss, og som for mange av oss står for det ultimate av hva vinranker kan produsere av deilig drikke. Denne kvelden vil du få muligheten til å smake noe av det beste dette verdensberømte området har å by på, presentert av en av Norges fremste autoriteter på denne gudenes drikke.

Det første du kjenner når du drikker en slurk champagne, er den lette, skummende følelsen fra millioner av små bobler som eksploderer i et mykt dryss mot ganen din. Nesten samtidig med dette forførende fyrverkeriet kommer så smaken av fruktsyrer og en perlende følelse av friskhet som kiler deg lett fra seksårsjekslene og bakover. Svært få drikker, om noen, kan være så ufattelig leskende som champagne. Den innebærer et umiddelbart farvel til all tristesse, og er derfor en av tidenes mest effektive mottrekk overfor enhver antydning til hengenebb og humørsyke, vårslapphet og skattetrykk, bilringer og appelsinhud, jetlag og polpriser. Alt dette forsvinner som dugg for solen når champagnen kommer lekende i glasset.

Benytt deg av denne unike muligheten og hils sommeren hjertelig velkommen med utsøkte champagner!

Vi smaker på følgende åtte champagner fra områdets bedre produsenter:

Dette er vinene vi skal smake denne kvelden:

 
Denne smakingen er nå avholdt.

Tid: 15. mai 2006 kl. 19.00
Pris: kroner 545 inkl. mva
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels Plass 2, 0154 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 150506 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 11.05.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen