3. desember i Oslo - Enestående brunellosmaking

Bli med i det vi smaker flere årganger av noen av verdens beste viner!
Redaksjonen
16 November 2007 - 14:50

Rett sør for Sienna i Toscana ligger det spennende området Montalcino, der det lages noen av verdens mest ettertraktede viner.
Bli med på en spennende smaking av ni utsøkte og premierte viner fra en av områdets fremste produsenter.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Flere årganger
Vinhuset Ciacci Piccolomini d'Aragona har produsert vin siden 1600-tallet, og selv om huset er relativt nytt i Norge, er det anerkjent såvel i Italia og internasjonalt som en av de aller beste produsentene i Montalcino.
 
Deres Brunelloer har gjentatte ganger høstet priser, senest i år ble deres Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino hedret med Italias fremste vinanerkjennelse - Tre Glass fra Gambero Rosso. Denne kvelden får du smake to årganger av denne vinen!
 
Bli med i det vi får besøk av ingen ringere enn Chiara Mattei fra vinhuset som vil lede oss gjennom denne spennende smakingen!
Unn deg selv og gode venner og kjente en skikkelig førjulsgave - meld deg på i dag!
 
Du får smake disse vinene denne kvelden:
 
• Montecucco Sangiovese DOC 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 190,-)
• Ateo Sant' Antimo Rosso 2004 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 200,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2003 (lanseres i Norge januar 2008, ca pris kr 350,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2002 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 350,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2003 (årgangen lanseres i januar 2008, ca pris kr 430,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2001 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 430,-)
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 3. desember 2007, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,-
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Gamle Logen på 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 031207.
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 25.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Foto: Ciacci Piccolomini d'Aragona

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her