Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Brun kjøttet i olje og legg det i en ildfast form.
Bland de andre ingrediensene og hell alt over kjøttet. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i ovnen på 200 grader i ca. 1½ time.
Server med ris og f.eks. oppskårede rå grønnsaker i biter eller staver. Gulrot, paprika, agurk eller selleri passer bra.
•
Flere lammeretter fra Midtøsten og Asia
Sendt inn av
Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Astrid Hals
Hell laken av ananasen og legg fruktkjøttet i en ildfast form. Smelt det brune sukkeret i en panne sammen med smøret og ingefæren. Rør om. Hell den
smeltede sukkerblandingen over ananasen og strø hakkede valnøtter over.
Sett formen i ovnen på 225 °C i 15 min.
Serveres med/helles over vaniljeis.
Sendt inn av
Truls Flakstad
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.