Dagens rett

Auberginepanne

Det er mandag og en enkelt tilberedt grønnsaksrett er dagens middagstips. Aubergine kan meget vel stå som den bærende ingrediens i måltider som dette, og servert sammen med en deilig rødvin, gjerne italiensk, har du vel egentlig intet å klage på?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Auberginepanne

Fremgangsmåte

Skjær auberginen i skiver (ca. ½ cm) og paprika i små terninger.

Smelt smør i en gryte og brun aubergin lett. Ha i paprika, tomater og crème fraîche og la det småkoke ca. 5 minutter. Rør i feta, paprikapulver og pepper og varm forsiktig opp.

Dryss over hakket timian rett før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen