Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Juni 2014 - 11:50

    Finn rett vin til maten

    Apéritif gir deg svar på det evige spørsmålet: Hva skal jeg servere til maten eller hva kan jeg spise til denne vinen?
    27. juni 2014
  • 23 Juni 2014 - 04:00

    Det skal ikke mer til for å lage sankthansfest

    Det er midtsommerkveld og dermed gjør vi det enklere enn enklest. Kvelden skal feires med reker naturell og godt tilbehør.
    23. juni 2014
  • 20 Juni 2014 - 12:30

    Terroireffekten er nå bevist

    Forskere har nå funnet vitenskapelige bevis for at det er forskjeller på viner fra to nærliggende vinmarker.
    20. juni 2014
  • 20 Juni 2014 - 11:08

    Gyver løs på restaurantene igjen

    Hellstrøm er klar for en ny runde med opprydding hos tidligere bransjekolleger.
    20. juni 2014
  • 19 Juni 2014 - 14:08

    Alt du trenger å vite om pølser

    Hvor mange pølsetyper som faktisk eksisterer, er det umulig å si noe om. I pølsenes verden finnes det nemlig ingen fasit, rent bortsett fra at pølser smaker godt.
    19. juni 2014
  • 19 Juni 2014 - 11:30

    Slik lager du perfekte pølser

    Her får du alle de gode triksene til hvordan du blir en skikkelig pølsemester og oppskriftene på spennende, lettlagete og smaksrike pølseretter.
    19. juni 2014
  • 18 Juni 2014 - 06:30

    Gordon Ramsay kommer til Trondheim

    Kokken som er like kjent for kjeftamentet sitt som maten han lager, skal bryne seg på trønderske råvarer i oktober.
    18. juni 2014
  • 14 Juni 2014 - 11:10

    Norsk spekeskinke i særklasse

    Nå trenger du ikke lenger velge italiensk eller spansk når du skal ha spekeskinke i toppklasse.
    14. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 14:10

    Fråts i frosne jordbærdrømmer

    Denne kaken kombinerer to av sesongens absolutte favoritter, nemlig iskrem og jordbær. Prøv denne sommerlige oppskriften.
    12. juni 2014
  • 10 Juni 2014 - 17:00

    700 nye viner klar for auksjon

    Om få dager åpner Vinmonopolet for sin tredje auksjon.
    10. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 19:01

    Jesper Høst Norges beste bartender

    Rutinerte Jesper Høst skal sørge for sterk norsk innsats i det kommende verdensmesterskapet i London.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 18:44

    Nytt norsk kokketalent kåret

    24 år gamle Christian Andre Pettersen fra Spiseriet Konserthuset, Stavanger gikk til topps i kokkekonkurransen Linie Award.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 18:35

    Serverte sprudlende oppvaskvann

    Champagneprodusentene fant på mange kreative måter å lure unna de beste flaskene fra nazistenes grådige vininnkjøper.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 11:18

    Slik griller du sjømat

    Sjømat er supert å grille. Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien.
    06. juni 2014
  • 05 Juni 2014 - 14:00

    By på en nydelig rabarbrapai

    Rabarbra hører forsommeren til. Server denne friske, søte og sprø rabarbrapaien med smak av vanilje til kaffen eller som dessert.
    05. juni 2014
  • 03 Juni 2014 - 11:00

    Disse salatene må du prøve

    Salat kan både være tilbehør og fullverdig middag. Her får du 12 fristende oppskrifter.
    03. juni 2014
  • 30 Mai 2014 - 12:45

    Server denne grønne friskusen i kveld

    Med en blender lager du friske fargerike drinker som skapt for sesongen vi er på vei inn i. Prøv denne oppskriften.
    30. Mai 2014
  • 29 Mai 2014 - 14:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 14:55

    Imponerende nytenkende vinproduksjon

    Om New Zealand er isolert fra resten av den store vinverdenen, har ikke det påvirket evnen til å tenke nytt og fokusert. Eller kanskje er nettopp isolasjonen som gjør at vinene derfra stadig imponerer?
    28. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 02:05

    Gjør noe nytt med grillkyllingen

    Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
    28. Mai 2014
  • 25 Mai 2014 - 03:30

    Quiz - Hvor god vinkjenner er du?

    Lurer du på hvor gode kunnskaper du egentlig har om vin? Ta disse ti spørsmålene og få svaret.
    25. Mai 2014
  • 21 Mai 2014 - 11:51

    Spis så ofte du orker

    Den supersunne sommerkålen fortjener mer oppmerksomhet så sprø og sødmefylt som den er akkurat nå. Her er 10 oppskrifter du må prøve.
    21. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 11:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 11:38

    Kylling er godt på grillen

    Kylling kan varieres i det uendelige, også som grillmat, mye takket være bruk av marinader. Her er gode oppskrifter på et vellykket møte mellom kylling og grill.
    08. Mai 2014
  • 07 Mai 2014 - 04:00

    Vinkurs 12. mai i Oslo - Champagnekurs med Toralf Bølgen

    Lær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
    07. Mai 2014