Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Mars 2014 - 11:45

    Pujol er Mexicos bidrag i verdenstoppen

    Godt forankret i de meksikanske mattradisjoner, men med en kontemporær og personlig kreativ vri. Dette er restauranten Pujol, rangert som Mexicos beste restaurant.
    06. mars 2014
  • 05 Mars 2014 - 11:45

    Latinske takter i Barcelona

    Det koker i det latinamerikanske kjøkkenet. Men du trenger ikke å reise over Atlanterhavet for å sjekke ut den nye stjernen på gastronomihimmelen. Det holder med en tur til Barcelona.
    05. mars 2014
  • 04 Mars 2014 - 14:01

    Vinkurs 11. mars i Oslo - Tidenes smaking av Spanias beste viner

    Gå ikke glipp av denne supersmakingen med mer enn 400 av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste innen spansk reiseliv.
    04. mars 2014
  • 04 Mars 2014 - 11:05

    Mexico er maisens vugge

    Mais er ikke bare hovedingrediensen på Mexicos matbord, det er kultur med røtter tusener av år tilbake i tid.
    04. mars 2014
  • 03 Mars 2014 - 11:45

    Tradisjonsrikt mjød av honning

    For å lage virkelig god mjød trengs honning, vann, urter og tid. Mjødens aromaer når sitt optimum først etter mange år i eikefat.
    03. mars 2014
  • 28 Februar 2014 - 13:00

    Sterk japansk cocktail med vodka

    Prøv denne oppskriften på en friskas av en cocktail som gir deg en skikkelig smakseksplosjon.
    28. februar 2014
  • 28 Februar 2014 - 11:45

    Sjokoladen som lokker fram barnet i deg

    På sjokoladekafeen Max Brenner i Sydney spiser du en sjokoladepizza med sjokolademilkshake til og avslutter med frukt dyppet i smeltet sjokolade. Dessuten er det fullt lovlig å leke med sjokoladen.
    28. februar 2014
  • 27 Februar 2014 - 16:50

    Mat som medisin

    Søtt, salt, surt, sterkt, bittert og tørt. Med seks ulike smaker i maten kan du skape harmoni i livet, i følge helsefilosofien ayurveda.
    27. februar 2014
  • 26 Februar 2014 - 12:10

    Søtere, sprøere og friskere grønnsaker i nord

    Det store spørsmålet er om grønnsakene er sunnere, søtere og mere smakfulle når de vokser opp under midnattssollys. Ved Bioforsk i Tromsø gjøres forsøk med både kålrot, grønnkål og gulrøtter.
    26. februar 2014
  • 25 Februar 2014 - 01:30

    Vinkurs 3. mars - Barolo og Piemontes elegante viner

    For første gang samles mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en stor smaking her i Norge.
    25. februar 2014
  • 24 Februar 2014 - 16:50

    Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

    Bli med og opplev Riojas fremste viner i perfekt harmoni til en spesialkomponert meny på Restaurant Eik.
    24. februar 2014
  • 24 Februar 2014 - 02:01

    Tegnspråkets restaurant

    I Bologna ligger baren og restauranten Senza nome, som på italienske betyr uten navn, rett og slett for å ikke utelukke noen. Stedet ble nemlig startet av døve og har med tiden blitt en kulturinstitusjon i den italienske mathovedstaden.
    24. februar 2014
  • 21 Februar 2014 - 13:00

    Sterk og fyrig drink med rom

    Jag kulda vekk med denne skikkelige kruttønna av en drink.
    21. februar 2014
  • 20 Februar 2014 - 02:05

    OL-oppskrift: Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete middager er perfekte nå i vinterferien. Prøv bare denne oppskriften selv.
    20. februar 2014
  • 19 Februar 2014 - 02:00

    Vinkurs 31. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!
    19. februar 2014
  • 18 Februar 2014 - 02:00

    Matkurs 25. februar - Grunnkurs i saus i Mathallen

    Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.
    18. februar 2014
  • 15 Februar 2014 - 03:00

    OL-oppskrift: Festmeny med russiske oppskrifter

    Inviter gode venner til en russisk fest nå under OL og server noen av disse deilige rettene, for her får du oppskrift på blini, borsj, pelmenie og piroger.
    15. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 13:00

    Forførende champagnedrink som oser kjærlighet

    Ingenting sier vel kjærlighet slik som champagne og jordbær, og hva er vel bedre enn når de to kombineres i en flott drink.
    14. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 11:45

    Billetter til Adriàs matsirkus

    Med Tickets, verdens mest hypete tapasbar, har lillebror Albert Adrià kommet ut av kulissene. Men storebror Ferran er fortsatt til stede. Alt brødreparet gjør, blir en suksess, og alt gjør de sammen.
    14. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 02:05

    Lettlaget kjærlighetsmat til Valentine

    Overrask din kjære med en treretters meny på valentinerdagen, og med champagne i glasset blir det ekstra stas. Oppskriftene finner du her.
    14. februar 2014
  • 11 Februar 2014 - 16:35

    Lær alt om kylling her

    Kylling er manges favoritt, og vi spiser mer hvitt kjøtt enn noen sinne. Her følger en rekke gode tips.
    11. februar 2014
  • 11 Februar 2014 - 14:40

    Matkurs 26. februar - Videregående kurs i saus i Mathallen

    Ta din kunnskap om saus til nye høyder sammen med toppkokker i dette videregående sausekurset.
    11. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 15:55

    Det søte lever evig

    Det søte lever farlig i dagens helsefikserte debatt. Men selv ikke kampen mot karbohydrater klarer å ta knekken på behovet for det søte og dermed den iboende genialiteten i en søt avslutning på måltidet.
    07. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 13:00

    Mørk tsar med vodka

    Denne drinken er perfekt å servere til OL-festen. Vodkaen gjør den sterk og kaffelikøren oppkvikkende. Dessuten er den farlig god.
    07. februar 2014
  • 05 Februar 2014 - 12:00

    Vinkurs 18. februar - Eksklusiv Burgund-smaking

    Smak Burgunds makeløse viner med elegant Meursault, de lekreste røde burgundere og en flott avslutning med fire årganger topp Vosne-Romanée.
    05. februar 2014