Bakt sjømat med ingefærsaus
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 170 grader.
Skjær fisken i 4 serveringsstykker. Smør 4 flak aluminiumsfolie med olivenolje, og pensle fisken. Matpapir/bakepapir kan også brukes.
Strø salt, pepper og knust rosapepper over fiskestykkene og fordel persille og ingefær over fisken. Pakk hvert fiskestykke inn i folie, og legg dem i langpannen. Settes i stekeovnen ca 15 minutter ved 170 grader.
Pakk reker og blåskjell i egne pakker og la dem bli varme sammen med fisken de siste minuttene. Kraften som dannes brukes som saus for eksempel Ingefærsaus. Retten kan lages i en ildfast form som dekkes med folie.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.